Match result

Season VII, Round 4
Norse logo
no custom badge
Ravensfjord Furies

gate: 26 000
1 TD score 2
2
 (0)
cas score
(kills)
2
(0) 
Chaos Pact logo
no custom badge
Chaos Playthings

     

profile Siggy - the Cunning
TD Scorers
Vahanesk Mekesh
Vahanesk Mekesh
     
Foulers (no cas)

profile Raferta "Long-Throw"
profile Lagertha - the Fury
Badly Hurt'ers
Grobz Killa-Kan
Serious Injurers
Van Saar
Killers
     
Completions By
Rattus Rotti
Rattus Rotti
Interceptions By
     

profile Grima - the Fierce
MVP awards to
Bernie Eart
  Sustained Injuries  

Thorun - the Swift
Miss Next Game
     
Result added May 10th, 2019

Match notes
Dagens kamp bød på perfekt vejr, og et sammenstød, der KUN kan siges, at være et lokal opgør fra de nordlige himmelstrøg, da Chaos og Norse tørnede sammen på grønsværen.

Et højt spark grebet af Thorun satte kampen igang, og Norse holdets hyrede dværg Eziasson lagde ud med sit medbragte hemmelige våben i form af bomber, og sikrer, at Thorun får frit løb imod End Zone. Hun fanges dog lige på stregen og fældes i overbevisende stil.

Med rottebid i haserne får Chaos-holdet endelig gang deres trold, da Chaos-holdets Orc anfører får råbt ham op, således, at Norse Ulfwerner fanges med troldens næve direkte til hans lede ulve-fjæs, og det holdt hans spidse fortænder næppe til.

Derefter fik Chaos-holdet overtaget, og man måtte efter et solidt drive konstatere, at Norse-holdet var reduceret til en flok højlandskvæg, der lå og åd græs, da Chaos-holdets sort elver i 7 turn i 1ste Halvleg resolut bragte sit hold til føring 1-0.

Eziasson - den gale Bombe-dværg bliver sendt af banen trods Norsca-trænerens protester.

Ved sidste Kick-Off i 1ste Halvleg sender Norse-holdet Helmut Wolff på banen.

Dommeren opdager, at Norse-holdets træner har sendt denne spiller på banen med en kædesav, da han selv lander på den efter at være blevet trynet af Chaos-holdets trold, og til trods for Norsca-trænerens højlydte protester sendes Wolff af banen til trods for, at man KUN havde sendt ham på benen med en kædesav med halv tank.

2nd Halvleg starter med, at det sparkende hold, der tager Chaos-holdet på sengen, og i 1ste runde af 2nd Halvleg udligner Norse-holdet til 1-1 efter et vellykket Blitz, og det faktum, at Norse Berseker Lagartha sætter en stopper for Chaos-holdets Minotaurs forsøg på et Blitz-move og sender ham til tælling.

Kampen bølger frem og tilbage, men henimod slutningen af 2nd Halvleg har Chaos-holdet overtaget, da de langsomt kører Norse-holdet ned i antal, som de sender den ene efter den anden i Knock-Out-boksen.

I 8ende tur i 2nd Halvleg løber Chaos-holdets sort elver igen i End Zone og sikrer en føring på 2-1, før Norse-holdets sidste drive. Hvor Chaos-holdet sikrer sig, at Norse-holdet lades uden chancer for udligning ved at sparke boldet så højt, som det er dem muligt.

Da Norse Line Woman #4 Thyri - the Steadfast beslutter sig for at gang'e op på Chaos-holdets Anfører i et fælt foul, sendes hun af banen af dommeren (dbl. 4) og Norsca-træneren følger spilleren under højlydte protester, da dommeren øjensynlige har fået nok af obskøne fagter og kommentarer om hans intelligens.

Alt i alt en underholdning kamp for pengene, men man havde nok forventer mere blod og lemlæstelse af netop disse 2 hold.


go to previous page
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League